Introtekst:

Componist
Als acteur speelde Thomas in o.a. de musical “de Marathon”. Daarnaast was Hengeveld zes seizoenen lang op de parade te zien met o.a. “de StarWars Saga” en “Hamlet”. Ook speelde hij in diverse producties onder leiding van Jeroen Kriek waaronder “Menthol” en de titelrol in “Amadeus". 

thomas22

Als stemacteur heeft Thomas stemmen ingesproken voor Radio Rijnmond, Disney, Vari en Warner Brothers. Thomas speelde de afgelopen twee seizoenen met Jandino Asporaat in een theatertournee door Nederland en de Cariben.

Als componist maakte Thomas muziek voor veel theaterproducties van o.a. Theater Young Ones en Hofplein Rotterdam. Hengeveld componeerde bij Theaterfirma Linea Rekta de muziek voor o.a. De Opkomst van De Uil (2020), SJAKOO (2019-2020) en The Man Who Saved The World (2019). Ook componeerde Thomas voor verschillende korte films, commercials en documentaires van o.a. Cosmic Visual, Opus Animations en Fatusch Productions. In 2020 won hij de “Best original score” award voor de korte film “Missed” op het Foreman Empire Film Festival.